Târgul Slow Food Roadele Pământului, Noiembrie 2013
Postat de romaniaturistica
Ultima modificare: 09.11.2013 09:46 De catre: administrator
Judet: BRASOV
Localitate: MUNICIPIUL BRASOV
Data inceput: 09.11.2013
Data final: 10.11.2013
Vizualizari: 1268
Data adaugarii: 07.11.2013
Pastrav afumat in cetina de brad de la Valea Doftanei si muraturi de la Sercaia, noutatile targului Slow Food de la ITC
Sambata si duminica aceasta profitati de targul Slow Food „Roadele Pamantului”® de la International Trade Center din Brasov (bd Al. Vlahuta 10), pentru a va face cumparaturile saptamanale, dar si proviziile de bunatati pentru postul Craciunului.
Intre 9 si 10 noiembrie (10.00-17.00), la ITC sunteti asteptati cu o oferta bogata de produse romanesti: pastrama traditionala, produse din carne de la Rupea, conserve de toamna facute in casa, branzeturi, uleiuri presate la rece, paine pe vatra, turta dulce, miere, ceaiuri ecologice si multe altele. Pastravul afumat in cetina de brad de la Valea Doftanei (Prahova) muraturile din legume cultivate in mod traditional la Sercaia, siropurile si dulceturile fine de la Martanus (Covasna), sunt doar cateva dintre noutatile targului Slow Food din acest weekend.
La editia curenta vor fi prezenti 30 de mici producatori de alimente din toata tara, selectati conform principiilor Slow Food. Targul se afla la cea de-a 47-a editie si este dedicat promovarii produselor alimentare romanesti autentice si neindustrializate.
Comentarii
Banner 728 X 90 px – 1 000 Ron/lună, ptr. contract de minim 3 luni